Hääpuku

Hääpuku Vienosta

Hääpuku, morsiuspuku, häämekko… Elämäsi tärkeimmällä puvulla on monta nimeä ja vaihtoehtoja on sitäkin enemmän.

Hääpuku

Vienon hääpukumallistot kattavat vaihtoehtoja niin klassiselle morsiamelle, kuin hääpuku -trendeistä kiinnostuneellekin. Olemme erityisesti ihastuneita kaunisselkäisiin morsiuspukuihin ja tarjoamme niitä kattavasti vartaloa imartelevista hulppeahelmaisiin malleihin.  Liikkeessämme pääset sovittamaan mallikappaleita ja oikean puvun löydyttäessä tilaamme täysin uuden kappaleen sinulle sopivimmassa standardikoossa. Hääpukusi suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa kokenut pukusuunnittelija- ja ompelutiimi. Oma ammattitaitomme auttaa ja tukee sinua valinnassasi.

Me Vienossa haluamme olla selvillä hääpukusi tuotannosta aina suunnittelupöydältä meille asti

Suurin osa valikoimamme puvuista myydään yksinoikeudella vain Vienosta.
Olemme tiiviisti yhteydessä pukusi suunnittelija- ja valmistajatiimin kanssa. Valitsemme heidän mallistoistaan tähän hetkeen sopivimmat sekä trendikkäimmät hääpuvut. Pyrimme täydentämään valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mikäli valikoimastamme ei tällä hetkellä löydy etsimääsi hääpukua, voimme käydä läpi valmistajiemme mallistoja ja katsoa löytyisikö heiltä vastaavanlaista tyyliä. Myös valikoimistamme olevia pukuja on mahdollista muokata jossain määrin omien toiveiden mukaan. Muutokset pukuihin ovat tilannekohtaisesti keskusteltavissa. Olemme suoraan yhteydessä ompelutiimiin, jolta pystymme kysymään muutoksien mahdollisuuksista ja kustannuksista.

Hääpuku jokaiseen tyyliin

Tarjoamme tämän hetken trendien mukaisesti morsiustyylejä klassisesta moderniin. Pukujemme tilausaika on 6kk. Kiiretilaukset 4kk lisämaksusta.

Klassiset puvut pienellä twistillä tarjoaa Modeca.

Jos haet näyttävyyttä tutustu Innocentian valikoimaan.

Innocentia Divina on suunniteltu luksusta hamuaville.

Rentoa ja näyttävää bohotyyliä edustaa Chic Nostalgia.

Kurvikas morsian valitsee Modeca Curve hääpuvun.