Hääpuku

Hääpuku jokaiseen tyyliin

Hääpuku, morsiuspuku, häämekko… Elämäsi tärkeimmällä puvulla on monta nimeä ja vaihtoehtoja on sitäkin enemmän.

Hääpuku valikoimamme kattaa vaihtoehtoja niin klassiselle morsiamelle, kuin hääpuku -trendeistä kiinnostuneellekin.
Valitsemme pukumme liikkeeseen aina sen hetken trendien mukaisesti, emmekä pidä samaa mallia 1-2 sesonkia pidempään.
Olemme erityisesti ihastuneita kaunisselkäisiin morsiuspukuihin ja tarjoamme niitä kattavasti vartaloa imartelevista hulppeahelmaisiin malleihin. 

Vienossa myytävät hääpuku brändit

Pluskoon hääpuvut

Modeca Curves, Monica Loretti, Madi Lane, Modeca

Me Vienossa haluamme olla selvillä hääpukusi tuotannosta aina suunnittelupöydältä meille asti

Suurin osa valikoimamme puvuista myydään yksinoikeudella vain Vienosta. Olemme valinneet kattavan valikoiman pukuja Madi Lanelta, Modecalta, Chic Nostalgialta, sekä Monica Loretilta.
Hääpukusi suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa kokenut pukusuunnittelija- ja ompelutiimi. Valitsemme heidän mallistoistaan tähän hetkeen sopivimmat sekä trendikkäimmät hääpuvut. Pyrimme täydentämään valikoimaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mikäli valikoimastamme ei tällä hetkellä löydy etsimääsi hääpukua, voimme käydä läpi valmistajiemme mallistoja ja katsoa löytyisikö heiltä vastaavanlaista tyyliä. Myös valikoimistamme olevia pukuja on mahdollista muokata jossain määrin omien toiveiden mukaan. Muutokset pukuihin ovat tilannekohtaisesti keskusteltavissa. Olemme tiiviisti yhteydessä pukusi suunnittelija- ja valmistajatiimin kanssa, joilta pystymme kysymään muutoksien mahdollisuuksista ja kustannuksista.

 

Hääpuvun mallikappale

Liikkeessämme pääset sovittamaan mallikappaleita ja oikean puvun löydyttäessä tilaamme täysin uuden kappaleen sinulle sopivimmassa standardikoossa. Pukujemme tilausaika on 6-8 kuukautta, mutta pukuja on mahdollista tilata myös 5-6kk kiiretilauksella lisämaksusta. Oma ammattitaitomme auttaa ja tukee sinua valinnassasi.

hääpuku
(C)Laura Pensasmäki
Varaa sovitusaika/kysy jotain
Lähetä viesti
Call Now Button