Yhteystiedot

Tervetuloa häämuodin erikoisliikkeeseen Museokadulle

Hääpukuliike Vieno on perustettu rakkaudesta häämuotiin ja palosta tarjota alan parasta palvelua.  Meidät tekee erityiseksi yksilölliset sovitteluhetket, kaunis miljöö sekä uusimpien trendien mukainen morsiuspukuvalikoima.
Sen täydellisen hääpuvun etsinnässä Sinua auttavat työlleen omistautuneet vaatetusalan ammattilaiset Aino ja Jemina.

”Jemina on höpsö ilopilleri, jonka kikatus kuuluu ulos asti. Parasta Jeminassa on hänen kykynsä asettua jokaisen morsiamen puolelle ja purkaa samalla uuden tilanteen tuoma jännitys. Jeminan heikkous ovat boheemit hääpuvut. Jos Jeminalta kysyy, miten osaa tehdä päätöksen, vastaa hän tomerasti: -Onhan niitä puolisoehdokkaita maailma täynnä, mutta jotenkin olet omasi päättänyt.”
– Aino

”Aino saattaa näyttää viattomalta naapurin tytöltä, mutta todennäköisesti rohkaisee sinut sovittamaan myös sen kaikista uskaliaimman puvun. Mitä vaikeamman korjausurakan Aino saa eteensä, sitä enemmän hän saa siitä kiksejä. Aino peräänkuuluttaa pilke silmäkulmassa: -Miksi tyytyä hääpukujen Ladaan, kun voi saada Ferrarin – vaikka sitten osamaksulla.”
– Jemina

Meidät löydät Etu-Töölöstä

Sijaitsemme Museokadulla Mechelininkadun ja Runeberginkadun välissä. Saapuessasi meille Runeberginkadun suunnasta käänny Museokadulle  Puustellin kulmalta.

Ratikat 1, 2 ja 8 pysähtyvät Apollonkadun pysäkillä, josta on 300m kävelymatka liikkeeseemme. Lisäksi useimmat Kampista lähtevät bussit pysähtyvät Apollonkadun pysäkillä. Kävellen tulet Kampista noin 15 minuutissa.

Liikkeemme edustalla on katupaikoitus (maksuvyöhyke 2) ja lisää parkkitilaa on esimerkiksi Eteläisellä- ja Pohjoisella Hesperiankadulla.

Hääpukuliike Vieno kartalla

Yritystiedot

VienoHelsinki Oy
Y-tunnus: 2790617-9
info@vienohelsinki.fi
040 778 8522
Museokatu 44 B40/41, 00100 Helsinki