Ajanvaraus

Ajanvarauksella hääpukusovitukseen

Otamme sovituksiin ainoastaan ajanvarauksella, sillä haluamme tarjota jokaiselle morsiamelle oman, rauhallisen sovitteluhetken asiantuntevan hääpukukonsultin kanssa.

Käytössämme on kaksi erillistä sovitteluhuonetta, joten palvelemme enintään kahta seuruetta kerrallaan porrastetusti alkavilla sovitusajoilla.
Näin saat rauhassa tutustua valikoimaamme asiantuntijan kanssa ja saat sinulle ja seurueellesi oman huoneen sovitusta varten.
Varaa sovitusaika hääpuvun sovitukseen kätevästi alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse info@vienohelsinki.fi / WhatsApp 0407788522.

Emme valitettavasti päästä sisälle liikkeeseemme katsomaan pukuja sovitusten ollessa käynnissä.
Sovitusaikamme alkavat tasalta ja puolelta kestäen 45minuuttia. Mukaan voit ottaa max. 3 makutuomaria, mutta muistuttaisimme, että liian isosta seurueesta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Hääpukuliike Vieno
(C)Laura Pensasmäki

Varaa sovitusaika hääpuvun sovitukseen alla olevan lomakkeen, sähköpostin tai WhatsAppin kautta. Kerrothan ajanvarauksen yhteydessä millaiset päivät ja kellonajat sopivat sinulle parhaiten liikkeen aukioloaikojen mukaan. Muista tarkistaa roskaposti, sillä joskus viestimme ohjautuu sinne.

Vienon aukioloajat

Liike kiinni 24.-28.6. ja koko heinäkuun.

Liike auki toistaiseksi vain ajanvarauksella.

Sunnuntai & Maanantai Suljettu
Tiistai & Torstai klo12-18
Keskiviikko klo12-20
Perjantai & Lauantai klo10-16

Tähdellä merkityt kohdat pakollisia. Muista tarkistaa roskaposti, sillä joskus viestimme ohjautuu sinne.

Call Now Button
×