Ajanvaraus

Ajanvarauksella hääpukusovitukseen

Otamme sovituksiin ainoastaan ajanvarauksella, sillä haluamme tarjota jokaiselle morsiamelle oman, rauhallisen sovitteluhetken asiantuntevan hääpukukonsultin kanssa.

Käytössämme on kaksi erillistä sovitteluhuonetta, joten palvelemme enintään kahta seuruetta kerrallaan porrastetusti alkavilla sovitusajoilla.
Näin saat rauhassa tutustua valikoimaamme asiantuntijan kanssa ja saat sinulle ja seurueellesi oman huoneen sovitusta varten.
Varaa sovitusaika hääpuvun sovitukseen kätevästi sähköpostitse info@vienohelsinki.fi tai WhatsApp 0407788522. Kerrothan aikaa varatessasi hääpäivän ja sinulle sopivimmat ajankohdat sovitukselle.

Emme valitettavasti päästä sisälle liikkeeseemme katsomaan pukuja sovitusten ollessa käynnissä.
Sovitusaikamme alkavat tasalta ja puolelta kestäen 45minuuttia. Mukaan voit ottaa max. 3 makutuomaria, mutta muistuttaisimme, että liian isosta seurueesta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Hääpukuliike Vieno
(C)Laura Pensasmäki

Varaa sovitusaika sähköpostin tai WhatsAppin kautta. Kerrothan ajanvarauksen yhteydessä millaiset päivät ja kellonajat sopivat sinulle parhaiten liikkeen aukioloaikojen mukaan. Muista tarkistaa roskaposti, sillä joskus viestimme ohjautuu sinne.

Vienon aukioloajat

Sunnuntai & Maanantai Suljettu
Tiistai & Torstai klo12-18
Keskiviikko klo12-20
Perjantai & Lauantai klo10-16

Joulun aukioloajat
Liike on auki ajanvarauksella 29.12.
Liike on kiinni 19.-28.12. ja 30.12.-3.1.

Call Now Button
Varaa sovitusaika/kysy jotain
Lähetä viesti