Ajanvaraus

Ajanvarauksella hääpukusovitukseen

Otamme sovituksiin ainoastaan ajanvarauksella, sillä haluamme tarjota jokaiselle morsiamelle oman, rauhallisen sovitteluhetken asiantuntevan hääpukukonsultin kanssa. Käytössämme on kaksi erillistä sovitteluhuonetta, joten palvelemme enintään kahta seuruetta kerrallaan porrastetusti alkavilla sovitusajoilla. Näin saat rauhassa tutustua valikoimaamme asiantuntijan kanssa ja saat sinulle ja seurueellesi oman huoneen sovitusta varten.

Sovitusajat alkavat tasalta ja puolelta kestäen 45 minuuttia. Mukaan voit ottaa mielellään 3-4 makutuomaria, mutta muistuttaisimme, että liian isosta seurueesta voi olla enemmän haittaa kuin hyötyä.

Varaa sovitusaika hyvissä ajoin, sillä varsinkin lauantaiajat täyttyvät nopeasti!

Poikkeus aukioloajat/liike kiinni: 10.-11.3, 10.-11.4., 1.5., 21.5., 19.-20.6., 1.-31.7.

Teemme yhteistyötä Lyreilia kampaamo & kauneuspiste:en kanssa. Lyreilian Nelli loihtii sinulle kampauksen (40e) ennen sovitukseen tuloa. Voit varata ajan kampaukseen lyreilia.fi -nettiajanvarauksen kautta!

(C) Laura Pensasmäki

Varaa aikasi sovitukseen:
Sähköpostitse
info@vienohelsinki.fi
Puhelimitse, tekstiviestitse tai WhatsAppilla
040 778 8522
Tai alla olevan lomakkeen kautta. Muistathan tarkistaa roskapostin, sillä joskus vastauksemme päätyvät sinne. Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, ota yhteyttä puhelimitse.

Tarvittava tieto
Tarvittava tieto
Tarvittava tieto
Tarvittava tieto
Tarvittava tieto