Madi Lane

Hääpukubrändi Madi Lane ensimmäistä kertaa Suomessa!

Madi Lane -hääpukubrändin tarina alkoi pääsuunnittelija Liz Youngin unelmasta. Hän halusi luoda brändin, joka juhlistaa modernin morsiamen kaunista monimuotoisuutta.
Liz alkoi suunnitella pukuja, jotka vaihtelivat tyyliltään, muodoltaan ja kooltaan yhtä paljon kuin hänen tapaamansa morsiamet. Suuren suosion ja australialaisilta morsiamilta saadun positiivisen palautteen myötä brändi päätettiin saattaa saataville myös maailmanlaajuisesti!

Madi Lanen puvut ovat valloittaneet jo monen morsiamien sydämen niin Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa kuin Iso-Britanniassakin. Nyt on suomalaisten morsianten vuoro ihastua australialaiseen designiin ja pukujen upeaan laatuun!

Pukujen tilausaika on 6-8kk. Liikkeessämme on jokaisesta puvusta kaksi eri kokoa mallikappaleena. Koot vaihtelevat 34-44 välillä.
Varaathan sovitusajan pukuja varten.

Madi Lanen uusin mallisto Oasis saapuu Vienoon sovitettavaksi 11.-12.6. väliselle ajalle. Mikäli tämän brändin tyyli on lähellä sydäntäsi, suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään tämän ainutlaatuisen tilaisuuden päästä sovittamaan uusimman malliston pukuja ennen kuin puvut saapuvat maailmanlaajuisesti liikkeisiin! Mallistoon kuuluu myös pelkistetympiä pukuja täysin ilman kirjailuja ja pitsiä, joten Oasis mallisto tarjoaa morsiamille laajan valikoiman eri tyylejä. Mallikappaleet saapuvat liikkeeseemme koossa 40, joten pukuja parhaiten pääsevät sovittamaan koon 34-42 morsiamet. Tapahtumassa pukunsa tilaava morsian saa alennusta tilauksesta, mikä on harvinaista herkkua, sillä tämän brändin pukuja saa myydä alennuksella vain Trunk Show tapahtumissa! Varaamme sovitusaikoja tapahtuma päiville puhelimitse sekä sähköpostitse.

Vienosta löytyvät mallikappaleet

Lisää Madi Lanen pukuja saapuu liikkeeseemme elokuun lopulla. Saamme julkaista kuvat puvuista vasta elokuun aikana.

Varaa sovitusaika/kysy jotain
Lähetä viesti
Call Now Button