Hääpuku osamaksulla

 & 
Vienosta unelmien hääpuvun voit hankkia myös joustavasti luotettavalla Mash -osamaksulla

Hääpuku osamaksulla on nykyaikaista! Häät ovat monelle yksi tärkeimmistä päivistä ja häihin suunniteltu budjetti voi helposti ylittyä. Me Vienossa haluamme helpottaa morsiantemme unelmapuvun hankintaa tarjoamalla Mashin korotonta 2 viikon maksuaikaa, jonka voi halutessaan muuttaa 3-24kk osamaksusopimukseksi.

Mash on must!

Mash on suomalainen innovaatio, joka on kehitetty yksinkertaistamaan osamaksulla maksaminen ja helpottamaan ostotapahtumaa liikkeessä.
Mash mahdollistaa ostosten tekemisen liikkeessä 2 viikon korottomalla maksuajalla, joka muuntautuu helposti  myös osamaksuksi (käsittelymaksut 3,90€/kk, vuosikorko vain 19,90%).  

Ostokyvyn tarkastaminen on helppoa

Maksuttomalla tekstiviestillä voit tarkistaa ennakkoon Mash maksukykysi. Tämä ei velvoita sinua vielä mihinkään, mutta helpottaa tilauksen tekemistä ostohetkellä, mikäli päädyt Mash osamaksuratkaisuun.

Hääpuku osamaksulla

Korttimaksun sijasta sinun tarvitsee vain näpytellä maksupäätteeseen henkilötunnuksesi ja tunnistautua myyjälle kuvallisella henkilöllisyysodistuksella. Saat ostotapahtumasta laskun suoraan kotiisi. Jos haluat maksaa laskun erissä, se muuttuu automaattisesti osamaksusopimukseksi Mashin kanssa.

Opastamme sinua tarkemmin ostotapahtuman yhteydessä liikkeessämme. Voit myös tutustua Mashiin heidän omilla nettisivuillaan.

Lähettämällä tekstiviestin K henkilötunnus postinumero numeroon 16209 saat nopeasti tiedon millainen summa sinulla on käytettävissä ostokseesi.